CERTIFICERING

B O Infra is VCA**, ISO 9001, ISO 14001, CKB en SCL TREDE 3 gecertificeerd

B O Infra voldoet aan de eisen die gesteld worden in de norm VCA** 2017/6.0 (bewust veilig en gezond werken) en NEN-EN-ISO 9001:2015 (kwaliteitsmanagement). Het VCA** certificaat is van toepassing op: Kabel- en leidingwerkzaamheden aan of nabij de infrastructuur (kabels en leidingen). Het ISO certificaat is van toepassing op: Kabel en leidingwerkzaamheden, werkvoorbereiding en projectmanagement aan of nabij de infrastructuur (kabels en leidingen).

VCA
NEN-EN-ISO 9001:2015

B O Infra voldoet aan de eisen gesteld conform de NEN-EN-ISO 14001 (2015) en interpretatie document SCCM Milieumanagementsystemen voor het werkgebied: Kabel- en Leidingwerkzaamheden aan of nabij infrastructuur (kabels en leidingen). Daarnaast voldoen wij aan de eisen gesteld conform de Certificatieregeling  Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven CKB voor het werkgebied: Kabel- en Leidingwerkzaamheden aan of nabij infrastructuur. CKB scopes: Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven.

B O Infra NEN-EN-ISO 14001 (2015)
B O Infra CKB

De Safety Culture Ladder ( “de Veiligheidsladder”) is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De SCL is bedoeld om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig en gezond te werken. Bij het bereiken van de Veiligheidsladder TREDE 3  neemt de organisatie verantwoordelijkheid met betrekking tot veilig werken, onder andere door het invoeren van veiligheidsregels.

SCL Trede 3

Op zoek naar naar een gecertificeerde partner / opdrachtnemer?

city
Contact

Not readable? Change text. captcha txt