Engineering

Engineering op maat voor succesvolle projecten

B O Infra is jouw expert als het gaat om het ontwerpen van kabel- en leidingroutes. We duiken in alles van haalbaarheidsstudies tot advies en het maken van voorlopige, definitieve of uitvoeringsontwerpen, inclusief alle extra taken die daarbij komen kijken.
Van A tot Z ondersteund

Goede voorbereiding is het halve werk

Engineering vormt de basis van ondergrondse infraprojecten. Een gedegen voorbereiding voorkomt onaangename verrassingen, schade en vertragingen.

Bij B O Infra weten we als geen ander dat een goed doordachte engineering van onschatbare waarde is. Wij lichten de grond nauwkeurig door en zorgen voor gedegen onderzoek om de juiste beslissingen te nemen. Door onze jarenlange ervaring hebben we geleerd dat een goede voorbereiding een wezenlijk verschil maakt in het succes van uw project.

Bij B O Infra geloven we in een persoonlijke aanpak, waarbij we specifieke behoeften en wensen meenemen in onze aanpak. De engineers van B O Infra brengen potentiële uitdagingen in kaart en rijken praktische oplossingen aan. Door de grondige voorbereiding kunnen we risico's minimaliseren en projecten soepel laten verlopen. 

En zo pakken we dat aan

Bij B O Infra gaan we verder dan alleen het ontwerpen van routes voor kabels en leidingen. We zijn een allround partner voor elk aspect van uw infraprojecten. Onze dienstverlening is breed en richt zich op het verhogen van de waarde van uw projecten:

Routeonderzoek: Onze engineers analyseren zorgvuldig om de beste paden voor uw infrastructuur te vinden, rekening houdend met lokale voorwaarden en wetgeving voor een slim en duurzaam resultaat.

Bodemonderzoek: We onderzoeken de grond grondig voorafgaand aan de werkzaamheden om de kwaliteit en eventuele risico's in kaart te brengen, zodat we eventuele problemen voor kunnen zijn.

Vergunningenbeheer: Onze kennis van het vergunningstraject zorgt voor een efficiënte afhandeling van de benodigde documentatie, zodat uw project op schema blijft.

Waarom kiezen voor BO Infra?

Engineering kabels en leidingen

We zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontwerpen van routes, maar hebben ook een brede ervaring in het realiseren van ondergrondse kabel- en leidingnetwerken. Onze ontwerpteams werken samen met klanten om aan hun unieke behoeften te voldoen, met een sterke focus op kwaliteit en aandacht voor detail, zodat de infrastructuur perfect past in de omgeving.

Veiligheid en kwaliteit staan centraal in alles wat we doen. We zijn constant bezig met het verbeteren van onze services en het stellen van hogere standaarden. Dankzij investeringen in de nieuwste kennis en technologieën bieden we de beste oplossingen aan.

Wij staan voor u klaar!

Bij B O Infra geloven we dat een succesvol project begint met een sterke samenwerking. We luisteren naar uw wensen, denken mee in mogelijkheden en zetten ons in om uw project tot een succes te maken. 

Wij staan voor u klaar!

Bij B O Infra geloven we dat een succesvol project begint met een sterke samenwerking. We luisteren naar uw wensen, denken mee in mogelijkheden en zetten ons in om uw project tot een succes te maken.