Gas

B O Infra onderhoudt het gasleidingnet zodat het veilig en betrouwbaar blijft

Hoewel Nederland uiteindelijk van het gas af zal gaan, blijft het onderhoud van het gasleidingnet in de tussentijd cruciaal voor veiligheid en betrouwbaarheid. Bij B O Infra nemen we deze verantwoordelijkheid serieus en bieden we uitgebreide diensten voor uw complete gasleidingproject.

Veiligheid en kwaliteit

Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom hebben al onze monteurs de juiste opleidingen en cursussen gevolgd om uw gasproject veilig en betrouwbaar uit te voeren. Alle gaswerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de VIAG norm. 

Dit geldt niet alleen voor onze eigen medewerkers, maar ook voor onze vaste onderaannemers. Er wordt geen onderscheid gemaakt in de kwaliteit van onze eigen monteurs of de monteurs van onderaannemers. Iedereen beschikt over de juiste kwalificaties en werkt volgens de VIAG norm.

Langdurige relaties

We bouwen onze organisatie op langdurige relaties, zowel met klanten als met eigen medewerkers en onderaannemers. Dit stelt ons in staat om de hoge kwaliteit te leveren die onze klanten van ons mogen verwachten.

Bekijk onze werkwijze

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen met uw gasleidingproject? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.