Laagspanning

Bij B O Infra zien we de energietransitie als een grote uitdaging, maar ook als een kans. 

We geloven dat we met de juiste expertise en toewijding een significante bijdrage kunnen leveren aan deze transitie. We zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van onze opdrachtgevers op het gebied van laagspanning.

Laagspanning

De komende jaren moeten er kilometers elektra worden verzwaard om aan de groeiende energiebehoefte te kunnen blijven voldoen. Wij hebben de juiste expertise in huis om dit voor u te realiseren. Ons team bestaat uit ervaren engineers, uitvoerders, werkverantwoordelijken en monteurs die u al in het voortraject volledig kunnen ontzorgen.

Ombouwen van LS stations

Het ombouwen van laagspanningstations is een specifiek vakmanschap dat onze monteurs en werkverantwoordelijken perfect beheersen. We kunnen ook nieuwe laagspanningsnetwerken aanleggen en in bedrijf stellen.

Ondergrondse infrastructuur

Veiligheid en kwaliteit

Bij B O Infra voeren we al onze werkzaamheden uit onder de strenge normen van de BEI BLS. Veiligheid staat bij ons voorop: "veilig uit, veilig thuis" is ons motto. We bouwen onze organisatie op langdurige relaties, zowel met opdrachtgevers als eigen medewerkers en onderaannemers. Hierdoor kunnen we de hoge kwaliteit leveren die onze opdrachtgevers van ons mogen verwachten en ons onderscheiden door net dat "stapje extra" te doen.

Bekijk onze werkwijze

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen met uw elektriciteitsbehoeften? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.