BO Infra project 1

Middenspanning

In een wereld waar energie de motor is van bijna alles wat we doen, speelt middenspanning een cruciale rol.

Middenspanning vormt de ruggengraat van onze energie distributienetwerken en zorgt ervoor dat huizen, bedrijven en industrieën over de stroom kunnen beschikken die ze nodig hebben. Als uw bedrijf betrokken is bij projecten die elektrische distributie op middenspanningsniveau vereisen, zoals bepaalde industriële faciliteiten, datacentra of grootschalige commerciële complexen, dan heeft u waarschijnlijk de diensten van een middenspanning professional nodig.

Wat is middenspanning?

Middenspanning verwijst naar het spanningsniveau dat wordt gebruikt in elektriciteitsdistributie systemen. Het varieert meestal tussen 1 kV en 52 kV, afhankelijk van het land en de specifieke toepassing. Dit spanningsniveau is essentieel voor het efficiënt transporteren van elektriciteit over lange afstanden, waardoor het een vitale schakel is in de energievoorzieningsketen.

De rol van middenspanning professional

Een middenspanning professional is verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van middenspanningsinstallaties. Deze professionals moeten een grondige kennis hebben van elektrische systemen en de specifieke veiligheidsnormen die gelden voor het werken met middenspanning. Hun expertise omvat het ontwerpen van middenspanningsinstallaties, het installeren van kabels en transformatoren, het uitvoeren van testen en onderhoudswerkzaamheden, en het oplossen van storingen.

Certificering

Veiligheid en kwaliteit in middenspanningsinstallaties

Veiligheid en kwaliteit zijn van het grootste belang als het gaat om middenspanningsinstallaties. Vanwege het hoge spanningsniveau is er een groot risico op ernstige of zelfs dodelijke ongelukken als de installaties niet correct worden gehanteerd. Daarom moeten middenspanning professionals strenge veiligheidsnormen naleven en regelmatig getraind worden in veiligheidsprocedures conform BEI BHS. Bovendien moeten de installaties voldoen aan hoge kwaliteitsnormen om betrouwbaar te functioneren en stroomuitval te voorkomen.

Bekijk onze werkwijze

Wij staan voor u klaar!

Met ons team van gecertificeerde experts streven we ernaar om een op maat gemaakte en kwaliteitsgerichte oplossingen te bieden. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe we projecten naar een hoger niveau tillen.

Wij staan voor u klaar!

Met ons team van gecertificeerde experts streven we ernaar om een op maat gemaakte en kwaliteitsgerichte oplossingen te bieden. Neem vandaag nog contact op om te ontdekken hoe we projecten naar een hoger niveau tillen.