Water

B O Infra werkt mee aan schoon drinkwater voor iedereen.

We zijn van mening dat toegang tot veilig, betrouwbaar en schoon drinkwater een fundamenteel recht is. Onze diensten zijn erop gericht om dit mogelijk te maken.
Van A tot Z ondersteund

Complete projectuitvoering

B O Infra onderscheidt zich door net dat stapje extra te doen voor onze opdrachtgevers. Wij kunnen opdrachtgevers compleet ontzorgen doordat wij alle expertise in huis hebben. Van engineering tot aanleg en nazorg van uw waternet, we faciliteren het volledige project voor u.

Veiligheid en kwaliteit

Alle monteurs van B O Infra beschikken over de juiste opleiding en expertise om aan de strenge normen te voldoen. We werken ook samen met vaste onderaannemers, die hun werkzaamheden uitvoeren volgens dezelfde hoge normen en eisen van KIAD. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen schoon en betrouwbaar drinkwater beschikbaar is.

Kiezen voor de juiste middenspanning installateur

Voortdurende verbetering

Goede uitrusting en laatste technieken staan hoog in het vaandel bij B O Infra. We hechten grote waarde aan veiligheid, kwaliteit, goede communicatie en planning. Maar we geloven ook dat er altijd ruimte is voor verbetering. Daarom zijn we continu bezig met het ontwikkelen van onze processen en onderzoeken we samen met onze opdrachtgevers hoe we dingen nog beter en efficiënter kunnen doen.

Bekijk onze werkwijze

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u meer weten over hoe we u kunnen helpen met uw drinkwaterproject? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.