Over B O Infra

Specialist in ondergrondse infra

Over B O Infra

Sinds onze oprichting in 2008 hebben we een mooie groei doorgemaakt, waardoor we nu als hoofdaannemer fungeren voor gerenommeerde nutsbedrijven en grote zakelijke klanten. Onze expertise en toewijding aan veiligheid en kwaliteit hebben ons in staat gesteld om uitdagende projecten tot een succesvol einde te brengen.

Bij B O Infra geloven we in gecontroleerde groei en stellen we klanttevredenheid boven alles. 

Lees verder om meer te ontdekken over onze ondergrondse expertises, succesvolle projecten en hoe we ons onderscheiden van andere ondergrondse infra bedrijven.

"Onze missie en visie is gecontroleerde groei waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan."

Certificaten

B O Infra is VCA**, ISO 9001, ISO 14001, CKB en SCL Trede 3 gecertificeerd

B O Infra voldoet aan de eisen die gesteld worden in de norm VCA** 2017/6.0 (bewust veilig en gezond werken) en NEN-EN-ISO 9001:2015 (kwaliteitsmanagement). Het VCA** certificaat is van toepassing op: Kabel- en leidingwerkzaamheden aan of nabij de infrastructuur (kabels en leidingen). Het ISO certificaat is van toepassing op: Kabel en leidingwerkzaamheden, werkvoorbereiding en projectmanagement aan of nabij de infrastructuur (kabels en leidingen).
null
null
B O Infra voldoet aan de eisen gesteld conform de NEN-EN-ISO 14001 (2015) en interpretatie document SCCM Milieumanagementsystemen voor het werkgebied: Kabel- en Leidingwerkzaamheden aan of nabij infrastructuur (kabels en leidingen). Daarnaast voldoen wij aan de eisen gesteld conform de Certificatieregeling  Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven CKB voor het werkgebied: Kabel- en Leidingwerkzaamheden aan of nabij infrastructuur. CKB scopes: Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven.
null
null
De Safety Culture Ladder ( “de Veiligheidsladder”) is een instrument om veiligheidsbewustzijn, houding en gedrag in bedrijven te meten. Hierbij wordt de nadruk op de veiligheidscultuur gelegd. De SCL is bedoeld om bedrijven en hun leveranciers te stimuleren om bewust veilig en gezond te werken. Bij het bereiken van de Veiligheidsladder TREDE 3  neemt de organisatie verantwoordelijkheid met betrekking tot veilig werken, onder andere door het invoeren van veiligheidsregels.


null

Een greep uit het team van B O Infra

Sluit jij je binnenkort aan bij ons team?

Loop gerust eens binnen bij ons kantoor aan de Mon Plaisir 8 in Etten-Leur. Je bent altijd welkom!


Wil je liever direct solliciteren? Laat dan makkelijk en snel je gegevens achter via onderstaande knop.